Barion Pixel

Keresés - japán trükkös doboz

Grid View:

Japán trükkös doboz Kirakós doboz 10 lépéses

17 490 Ft

A titokdoboz kinyitásához több kifinomult apró mozdulattal kell elmozgatni a doboz meghatározott elemeit a megfelelő sorrendben ahhoz, hogy a dobozt ki tudjuk nyitni. A titokdoboz Japánból ered, Hakone régióból. Elrejtheti benne értéktárgyait, vagy másnak szánt meglepetéseit.   Külső méret: Széllesség: 11,5 cm x 8,5 cm Magasság: 5 cm Belső méret: 8..

Japán trükkös doboz Kirakós doboz 21 lépéses

28 490 Ft

A titokdoboz kinyitásához több kifinomult apró mozdulattal kell elmozgatni a doboz meghatározott elemeit a megfelelő sorrendben ahhoz, hogy a dobozt ki tudjuk nyitni. A titokdoboz Japánból ered, Hakone régióból. Elrejtheti benne értéktárgyait, vagy másnak szánt meglepetéseit.    7 lépéses japán trükkös doboz    ..

Japán trükkös doboz Kirakós doboz 7 lépéses

15 890 Ft

A titokdoboz kinyitásához több kifinomult apró mozdulattal kell elmozgatni a doboz meghatározott elemeit a megfelelő sorrendben ahhoz, hogy a dobozt ki tudjuk nyitni. A titokdoboz Japánból ered, Hakone régióból. Elrejtheti benne értéktárgyait, vagy másnak szánt meglepetéseit.    Külső méret: Széllesség: 11,5 cm x 8,5 cm Magasság: 5 cm Belső méret: ..

Tételek: 1 - 3 / 3 (1 oldal)