Barion Pixel

Tűzoltóknak

Grid View:

Byrd Cara Cara 2 bicska 8Cr13MoV acél, Boye bevágás

15 490 Ft

A byrd kések 2010-ben a mérnöki finomítások tárgyai voltak, javított ergonómiával, négy irányban veselhető övcsipesszel és teljesen laposra csiszolt pengével. Csakúgy, mint a Spyderco kések a byrd kések is folyamatos minőségi ellenőrzés allatt állnak. A byrd kések együtt fejlődnek a gyártási eljárásokkal és az anyagok fejlődésével. A Cara Cara legú..

Byrd Cara Cara 2 bicska Boye bevágás,G10 markolat

17 500 Ft

A byrd kések 2010-ben a mérnöki finomítások tárgyai voltak, javított ergonómiával, négy irányban viselhető övcsipesszel és teljesen laposra csiszolt pengével. Csakúgy, mint a Spyderco kések a byrd kések is folyamatos minőségi ellenörzés allatt állnak. A byrd kések együtt fejlődnek a gyártási eljárásokkal és az anyagok fejlődésével. A Cara Cara legú..

Byrd Cara Cara 2 bicska G10 markolat, Boye bevágás

17 890 Ft

A Cara Cara2 következő változata simára csiszolt lapos pengével és csiszolt rozsdamentes markolattal rendelkezik, amely nagy teljesítményt kínál anélkül, hogy mélyen a pénztárcába kellene nyúlni. Főbb jellemzők: - Két oldalon használható heggyel felfelé é lefelé használható övcsipesz - A penge gerince és ujjkialakítása barázdás - Markolatba beág..

Byrd Catbyrd bicska 8Cr13MoV pengével

15 200 Ft

A Catbyrd az első pillantásra rászolgál a nevére. Macskaszerű, kecses, áramvonalas és éles karmú. A penge 8Cr13MoV-es rozsdamentes acél: ami egy nem olyan régi a késipar által tovább fejlesztett változata az AUS-8-nak. Molibdént, vanádiumot és közel 1% szenet tartalmaz az acél tartósságának és éltartásának megnövelésére. A Catbyrd pengéje laposra c..

Colt Taktikai S.P.E.A.R. túlélő karkötő sivatagi

2 500 Ft

Túlélés,Biztonság, Bizalom. Szimpla szövésű, 2,6 cm-es kioldó csattal, 18,7 cm átmérőjű. Kb. 26,6 cm zsinórt tartalmaz. Szín: Desert Tan Camo. Ideális csapdák és menedékek alkatrészeinek rögzítésére, horgászzsinórnak, általános célú kötélnek, íj húrnak, tűzgyújtáshoz és még számtalan egyéb célra...

Cudeman Olívafa bicska 420-as rozsdamentes acél

13 990 Ft

A régi világ stílusával és mestermunkájával készült ez a Cudeman zsebkés, egy klasszikus, amit mindenképp érdemes megvenni. A 420-as rozsdamentes acél kivágott hegyű penge szatén felületű és a gyönyörűen polírozott olivafa markolat kényelmes fogást biztosít. A markolat váza rozsdamentes acélból van és polírozott rézcsapokkal van összefogva a klassz..

-21%

Kershaw Emerson taktikai szett kés és fekete taktikai toll

16 890 Ft 21 500 Ft

A Kershaw Knives és az Emerson Knives együtt alkották meg ezt a késsorozatot, mely rendelkezik a Kershaw precíziós mérnöki munkájával és az Emerson rendíthetetlen funkcionális tervezésével. A CQC-4K BW ívelt letörő hegyű pengével rendelkezik, többféleképpen is használható vágásra. A fekete oxidbevonat megvédi a pengét, és mattá teszi a felszínét. A..

-30%

Lizard Lick Taktikai Toll Eloxált alumíniumból

6 900 Ft 9 900 Ft

Bár első látásra átlagosnak tűnhet és fantasztikusnak de ez a toll a Lizard Lick Towing & Recovery cégtől, vészhelyzetben, sokkal de sokkal több. Valódi toll, amelyet használhat csekkek vagy autogramok aláírásához. A váz eloxált alumíniumból készül, és gumival bevont a kényelmes fogásért és irányításért. De ennek a klassz tollnak a csúcsa vészhelyz..

Motoros bicska Beépített LED lámpával

6 890 Ft

12.065 cm-es keresztzáras kés. 8.255 cm-es rozsdamentes acél penge. Részletesen kidolgozott antik ezüst színű öntött fém markolat motorkerékpár alakban. Az ülés megnyomásával kigyullad a beépített LED lámpa...

MTech taktikai tőr 2 részes készlet

8 890 Ft

Az MTech szuró tőr mindkét oldalán éles, rozsdamentes acél pengével ellátott.A fekete gumírozott markolat biztonságos, csúszásmentes fogást biztosít. A 9.398 cm-es penge ideális a rejtett önvédelemhez. A késekhez tartozik egy fekete öntött ABS övre akasztható tok rozsdamentes acél övcsipesszel. Műszaki adatok: Teljes hosszúság: 10.16 cm Penge hoss..

MTech taktikai tőr gyöngyvászon tokkal

6 900 Ft

A teljes hossza 19 cm. A tanto stílusú, kőmosott penge 8,4 cm hosszú. A markolattüske végigér a fekete G-10 markolaton. A markolaton markolatzsinór lyuk található. A fekete gyöngyvászon tok övre rögzíthető...

Opinel No. 06 bükkfa bicska Sandvik 12C27 pengével

3 290 Ft

Az Opinel N06 a legkisebb modellünk, mely rendelkezikVibrobloc biztonsági gyűrűvel. Ez a kis kés nem veszélyes, és igen tartós. Elég kicsi ahhoz, hogy a zsebünkbenvagy a trécénkban hordjuk, és szükség esetén jól teljesít. A kezelt bükkfamarkolat rendkívül ellenálló, formája révén kényelmesen belesimul a tenyérbe. A penge 12C27 Sandvik acélból készü..

Opinel No. 07 bükkfa bicska Sandvik 12C27 pengével

3 490 Ft

Az Opinel N07 azoknak lett kitalálva, akik úgy érzik, hogy az N06-os lehetne egy kicsit nagyobb is. Az N07-et átmeneti mérete miatt sem a nagy sem a kis kések közé nem lehet besorolni. A kezelt bükkfamarkolat rendkívül ellenálló, formája révén kényelmesen belesimul a tenyérbe. A penge 12C27 Sandvik acélból készült, mely nem fog rozsdásodni, ennek e..

Opinel No. 08 bükkfa bicska Sandvik 12C27 pengével

3 590 Ft

Az N08 a legnépszerűbb és legsokoldalúbb kés az Opinel folyamatosan gazdagodó sorozatában. Ez a kés kellően kicsi ahhoz hogy zsebkésként használjuk, a 8,4 cm-es pengéje a szinte minden vágási feladatra alkalmas. A kezelt bükkfamarkolat rendkívül ellenálló, formája révén kényelmesen belesimul a tenyérbe. A penge 12C27 Sandvik acélból készült, mely n..

Opinel No. 09 bükkfa bicska Sandvik 12C27 pengével

4 490 Ft

Az Opinel N09 az első nagy kés, 9 cm-es pengével. A kezelt bükkfamarkolat rendkívül ellenálló, formája révén kényelmesen belesimul a tenyérbe. A penge 12C27 Sandvik acélból készült, mely nem fog rozsdásodni, ennek ellenére lehetőleg tartsuk a kést száraz helyen, és használat után szárítsuk meg. Biztonság: A kés Vibrobloc biztonsági gyűrűvel rendel..

Tételek: 1 - 15 / 133 (9 oldal)