Barion Pixel

Dobó kések

Grid View:

Nieto dobókés bőrtokban állítható súlyozású

12 900 Ft

Ez a dobókés mindennapos használatra lett tervezve, így kezdők és haladók számára egyaránt ajánlható. Az acél nem túl kemény, így a dobás során keletkező kisebb hibák reszelővel is egyszerűen javíthatóak. A fekete bevonat kitűnő fogást biztost a késen. A csúszósúllyal a kés súlypontja állítható, de le is szerelhető a késről. Részletes adatok: Telj..

Silver Shadow dobokés szett 3 részes, gyöngyvászon tok

9 890 Ft

3 db, 21,6 cm hosszú, rozsdamentes kést tartalmaz. A kések pengéje 11,4 cm hosszú. A markolaton található markolatzsinór lyuk található. A késekhez fekete gyöngyvászonból készült tok tartozik...

-35%

Tiger dobókés (1 db-os) gyöngyvászon tokkal

4 490 Ft 6 900 Ft

Teljes hossza 26,7 cm. A 14,1 cm hosszú rozsdamentes acél penge egy darabból készült. Fekete övre rögzíthető gyöngyvászon tokban...

Rendelésre

Black Streak dobókés készlet 3 db kést tartalmaz

6 900 Ft

A szett 3 db kést tartalmaz, teljes hosszuk 20 cm, a 10,1 cm-es penge duplaélű. A szettbe egy fekete és két ezüst-fekete tónusos kés tartozik. A markolat lyukacsos dizájnú. A késeket fekete gyöngyvászonból készült tok tartja...

Rendelésre

Cold Steel dobotőr 1055 szénacélból

5 500 Ft

Cold Steel dobótőr 1055 szénacélból készült. Stabil, kiegyensúlyozott szerkezet, kiválóan alkalmas kezdők, illetve haladók számára is.     ..

Rendelésre

Dobókés (kunai) 3 részes, gyöngyvászon tokkal

7 900 Ft

Ez a háromrészes dobó kés készlet minden alkalommal jól kiegyensúlyozott dobást tesz lehetővé. A készlet tartalmaz három fekete rozsdamentes dobókést. a markolatok zsinórral vannak betekerve és kiváló minőségű fogást biztosítanak. A fekete, gyöngyvászon tokkalkal ellátott a könnyű és biztonságos használatért. A különféle méretű dobó kések széles kö..

Rendelésre
-38%

Dobókés 2 darabos Szett

4 900 Ft 7 900 Ft

Dobókés szett kezdőknek, haladóknak, profiknak. A kések rozsdamentes acélból készültek így esős időben is használható.  A kés fekete nylon tokkal kapható. Teljes hossza: 21,59 cm Penge hossza: 11,43 cm    ..

Rendelésre
-49%

Fekete dobó Kés Fúrt lyukú markolattal

3 490 Ft 6 900 Ft

Dobó kés. 22.225 cm teljes hosszúságú. Egy darabból kialakított, rozsdamentes kivitelezés, fekete kivitelben. Fúrt lyuk kialakítású fogantyúval és fekete gyöngyvászon tokkal...

Rendelésre

Fix pengés késkészlet Gyöngyvászon tokkal

7 990 Ft

Ez a Survivor Brand késkészlet minden tartalmaz amire szükség lehet. A készlet három kétszínű túlélő lándzsafejű rozsdamentes pengét foglal magában, melyek mindegyike 15.24 cm hosszú. A vastag terep zöld zsinórral betekert markolat pedig jobb fogást tesz lehetővé, de bármikor letekerhető és bármire ráköthető. Szintén tartalmaz egy tűzgyújtót, amit ..

Rendelésre
-27%

Háromdarabos dobókés készlet gyöngyvászon övtokkal

5 500 Ft 7 500 Ft

A kések egy darab rozsdamentes acélból lettek kialakítva, fekete színűek, esztergált lyukakkal. A teljes hosszuk 16,7 cm, a kétélű penge 6,4 cm-es. A fekete gyöngyvászon övtokba mindhárom kést belerakhatjuk...

Rendelésre

Kershaw Ion dobókés szett 3 db dupla élű dobókéssel

15 490 Ft

A késdobáláshoz speciálisan erre a célra tervezett dobókésekre van szükség. Ezért készítette el a Kershaw az Ion dobókés készletet. A készletben található három kés tökéletes súlyelosztással rendelkezik a célba dobáshoz. A kések kétélűek, lándzsahegyűek, a markolattüske a teljes markolaton végigér. Krómozott rozsdamentes acélból készült, a markolat..

Rendelésre

Perfect Point dobókés 3 darabos készlet

7 890 Ft

Sportoláshoz, vagy szórakozáshoz a dobókések használata szinte kötelező. De nem minden kés fog megfelelni. Az optimális eredmény elérése érdekében tökéletesen kiegyensúlyozott dobó késekre van szükség. Ez a kés éppen ezt kínálja. A készlet három különböző méretű késből áll. Mindegyik markolatot fekete zsinórral tekerték be és a markolat végéből is ..

Rendelésre

Perfect Point dobókés 3 db kést tartalmaz

6 790 Ft

A Perfect Point Dobókés Készlet 16.51 cm hosszú. Arra tervezték, hogy ideális termék legyen bárki számára, azoknak akik kiemelkedő terméket keresnek. A rendelkezésre álló legerősebb és tartósabb anyagok felhasználásával fejlesztették ki ezeket a dobókéseket a Perfect Point-tól, amelyek olyan terméket hoztak létrek, ami megbízhatóan használható. A P..

Rendelésre

Perfect Point dobókés 3 db kést tartalmaz

8 500 Ft

Perfect Point dobókések nagyszerű értéket képviselő dobó fegyverek. Jellemzők: - Dobókés készlet - 22.86 cm hosszú késekkel - 12.7 cm hosszú, 3 mm vastag penge - Rozsdamentes acél fekete és ezüst színű penge - Rozsdamentes acél markolat - 1680D Gyöngyvászon tokkal szállítjuk..

Rendelésre

Perfect Point dobókés 3 db kést tartalmaz

7 900 Ft

A Perfect Point számos kedvező árú kést ajánl. A dobókés készlet 3 darab, jól kiegyensúlyozott kést tartalmaz, amelyek kiválóan alkalmasak pontos célzásra. A nyílhegyű pengék kopásálló rozsdamentes acélból készültek és a hegye felé vékonyodnak. Gyöngyvászon tokkal szállítjuk a könnyű hordozás érdekében. Jellemzők: - Penge anyaga: Rozsdamentes acél..

Tételek: 1 - 15 / 21 (2 oldal)