Barion Pixel

Kés különlegességek

Grid View:

Böker Plus Exskelibur II zsebkés karbon markolattal

58 890 Ft

Szinte egyetlen más Böker Plus modellcsaládra nem volt akkora igény, mint erre a késre.Az utóbbi évek alatt sok változatban kínálkozott. Az új modellekkel és az Exskelibur-t titán markolatból kialakított keresztzárral valóban egy különösen finomított változat szóletett meg. Ami még vékonyabb, mint a keresztzáras változat és lenyűgözően elegáns kont..

Rendelésre
-46%

Cold Steel Hold Out III összecsukható zsebkés

18 900 Ft 34 900 Ft

A Cold Steel immár évek óta lenyűgözve áll a régi skót harcos fekete kése, a Skean Dhu előtt. Ezt a munkaeszközként használt kést a ruha alatt, vagy a kabátba, harisnyába rejtve hordták, amit vékony, lapos, hegyes pengéje és kis súlya tett lehetővé. Most a Cold Steel büszkén mutatja be a legújabb, Hold Out névre keresztelt összecsukható taktikai ké..

Cold Steel Kobun tanto tőr műanyag kemény tokkal

23 890 Ft

A Kobun egy könnyűsúlyú, Tanto stílusú tőr. Neve a japán Kobun szóból ered, melynek jelentése katona. Ez a név éppen megfelel a Kobunnak, hiszen úgy lett megalkotva, hogy ''jó katona'' legyen. Profilja a Master Tanto késünkre emlékeztet, de a penge sokkal vékonyabb, hiszen egy könnyű tőrről van szó. A többi Tantokhoz hasonlóan ez is megerősített he..

Cold Steel Paradox pillangókés (kétkezes)

39 900 Ft

A Cold Steel büszkén mutatja be ezt a pillangókést, melyet Paradox™-nak neveztünk el. A tervezésekor az alapokhoz nyúltunk vissza, hogy kifejezetten a tradicionális Balisongot, vagy más néven pillangókést imitálja szinte mindenben, egy dolog kivételével - a kés nem nyitható egy kézzel. Igen, a Paradox™ nem egy cserélhető pengés kés, nem kicsapható,..

Cold Steel Secret Edge nyakkés sima élű pengével

16 890 Ft

A Secret Edge papírvékony, pihekönnyű és lapos, mint egy palacsinta, így tökéletes, ha olyan nyakkést keresel, amely diszkrét, mégis nagyon hatékony. Nagyobb és bumfordibb riválisaival szemben a Secret Edge olyan vékony, hogy eltűnik a ruha alatt, és tokkal együtt is mindössze 90,7 grammot nyom. A skót Skean Dhu által inspirált kés anyagát, megjele..

KA-BAR 1225 US Navy tőr haditengerészet pecsétjével

51 490 Ft

Ez a tradicionális KA-BAR a haditengerészet személyzetének pecsétjével.     Részletes adatok: - Súly: 0,308 kg - Penge hossza: 18 cm - Teljes hossza: 30,5 cm - Gerinc: lapos - Alak: kivágott hegyű - Markolat anyaga: bőr - Bélyegző: USN - HRC: 56-58 - Él szöge: 20 fok - Végsapka/ujjvédő: porkohászati acél/1095 Carbon - Acél 1095 Carbon - Tok: bőr..

-21%

Kershaw Emerson taktikai szett kés és fekete taktikai toll

16 890 Ft 21 500 Ft

A Kershaw Knives és az Emerson Knives együtt alkották meg ezt a késsorozatot, mely rendelkezik a Kershaw precíziós mérnöki munkájával és az Emerson rendíthetetlen funkcionális tervezésével. A CQC-4K BW ívelt letörő hegyű pengével rendelkezik, többféleképpen is használható vágásra. A fekete oxidbevonat megvédi a pengét, és mattá teszi a felszínét. A..

-37%

Kershaw Injection zsebkés G-10 markolattal

12 490 Ft 19 900 Ft

Egyedi minőség - egyedi ár nélkül - ez az Ijection 3.5 a Kershaw egyedi késkészítőjétől, Todd Rexfordtól. Az Injection a klasszikus ívelt letörő hegyű pengéjétől a modern, 3D gyártott G10 markolatáig tetszetős, áramvonalas külsejű. Az olyan apró részletek, mint a dekoratív csapágy vagy a kimunkált nyitószemölcsök teszik az Injectiont tökéletessé. A..

Kershaw Ken Onion zsebkés Avalanche

44 900 Ft

A Kershaw Avalanche egy közkedvelt darab a késeket kedvelők körében. A kést Ken Onion a híres késkészítő tervezte. Általános célú használtra tervezett bicska. Nyitása könnyű a keresztzáras technológiának köszönhetően, kis gyakorlással könnyedén egy kézzel is nyitható. A penge S60 Tungsten DLC-vel bevont rozsdamentes acélból készült, a markolat pedi..

Kukri bőrtokkal Acél kézvédővel, fa markolat

17 490 Ft

Ne engedd, hogy az árcédula becsapjon……ezek a Kukrik kiemelkedő minőségűek és nemcsak jól mutatnak, de funkicionálisak is. Bár széles körben ismert a katonai felhasználásról, a kukri a legelterjedtebben használt univerzális eszköz a nepáli mezőkön és otthonokban. Változatosan használható építkezéshez, fa aprításhoz, eltakarításhoz, ásáshoz, vágóhíd..

Mantis MK-2 Cinq 2 karambit tantó pengével

18 900 Ft

A Mantis Knives így írja le a kést: Az első Karabit Fighter késeink testvére. A pengéje tanto stílusú, kevésbé ijesztő, de cseppet sem kevésbé hatékony. Akárcsak két testvére, az MK2 pengéjét markolatból kialakított keresztzár rögzíti, a betétek pedig 3. típusú kemény anodizált fémből készültek. A vörös ellipszis ezúttal is a kés közepén található,..

Mcusta Kamon Aoi Crest kés pénzcsipeszes kivitel

33 990 Ft

Az Mcusta késeket a japán Seki-Cityben készítik, és a tradicionális Japán mestermunka és a modern technológia szintézisének csúcsát képviselik. Az Mcusta nem használja az iparban gyakori dombornyomásos módszert. Az alkatrészeket lézerrel vágják ki, és C&C gépekkel alakítják, hogy a lehető legprecízebben legyenek elkészítve. Ez nagyon fontos a j..

Mcusta MC-1 damaszk zsebkés Dupont Corian markolat

74 890 Ft

Az Mcusta késeket a japán Seki-Cityben készítik, és a tradícionális Japán mestermunka és a modern technológia szintézisének csúcsát képviselik. Az Mcusta nem használja az iparban gyakori dombornyomásos módszert. Az alkatrészeket lézerrel vágják ki, és C&C gépekkel alakítják, hogy a lehető legprecízebben legyenek elkészítve. Ez nagyon fontos a j..

Mcusta Tsuchi Kés Damaszkusz acél, VG10 maggal

78 490 Ft

Ez a Mcusta kés egy mintás rozsdamentes acél markolattal és heggyel lefelé való hordozásra alkalmas övcsipesszel rendelkezik. A penge Damaszkusz acél VG-10-es maggal. A forgótárcsa segíti a zökkenőmentes nyitást. Mindegyik kés kézzel befejezett, így a minőség a legmagasabb kaliberű. Az MCUSTA kések remek mesterművek, amelyek ötvözik a hagyományos j..

MTech Karambit Nyaktőr G10-es markolat

9 890 Ft

Az MTech Karambit Nyakkés 17.78 cm hosszú és 8.255 cm hosszú hawkbill pengével rendelkezik. Egy darab összefüggő 440A rozsdamentes acélból készült, fekete bevonattal és fekete G10-es markolattal. Túlméretezett markolat gyűrűvéggel. Fekete müanyag tokkal öv- zsebkapoccsal. Nagyszerű kés rejtett viseléshez és az önvédelemre. Műszaki adatok: Teljes h..

Tételek: 1 - 15 / 154 (11 oldal)