Barion Pixel

Egyéb kiegészítők

Grid View:

3 szintes fali állvány Lakkozott fából készült

7 500 Ft

Kiváló minőségű anyagokból készült Fekete Fa Kard Asztali Tartó garantálja, hogy a kardjait egyszerű eleganciával és stílusban mutassa meg. Elegáns fekete lakkal bevont állvány elég erős ahhoz, hogy három kardot tartson anélkül, hogy problémát okozna miközben három gyönyörű darabot mutat meg. Főbb jellemzők: - Fekete lakkozott fából készült - Töké..

Rendelésre

30-06 lövedék alakú kés nyakba akasztható

3 490 Ft

Összecsukva 8,6 cm hosszú. Rozsdamentes, csiszolt antikolt felületű kés, 30-06-os puskagolyó alakú. A 3,8 cm-es duplaélű penge a golyó végének lecsavarása után használható. A golyós lánc rozsdamentes...

-16%

30-06 lövedék kés puskagolyó alakú

1 890 Ft 2 250 Ft

Mindegyik kés 8,6 cm hosszú összecsukva, 3,8 cm-es rozsdamentes pengével. A markolat öntöttvasból készült, 30-06-os puskagolyó alakú. 12 db/bemutatódoboz...

AccuSharp 2 fázisos élező kerámia és karbid betétekkel

12 490 Ft

2 fokozatú gyémánt bevonatú volfrámkarbid pengék és kerámia rudak a tökéletes élesítéshez és fenéshez. Kényelmes ergonómikus puha markolat. Megfordítható karbid pengék a hosszabb élettartamért. Az Egyesült Államokban gyártották...

Arkansas fenőkő 3 oldalú eltérő szemcsesűrűségű

12 490 Ft

Arkansas három oldalas, eltérő szemcsesűrűségű 10 cm-es fenőkő. A fenőkő úgy lett megtervezve, hogy a legmegfelelőbb módszert nyútsa a kés élesítéséhez. Egy hatékony kés tartozék, amivel nagy változásokat érhet el. Soha nem volt még ilyen jó alkalma arra, hogy egy ilyen hihetetlenűl jó megoldásokat kínáló három oldalas fenőkövet vehessen. A rendkív..

Arkansas fenőkő fatartón Három kő, eltérő szemcsesűrűségű

5 490 Ft

Ez a Tri-Stone fenő rendszer három Arkansas-i olajos kővel rendelkezik, amelyek egy keményfa tömbre vannak rögzítve: egy szilíciumkarbid (durva szemcsés), egy puha Arkansas-i olajkő (közepes szemcsés) és egy kemény Arkansas olajkő (finom szemcsés). A finom szemcsés kő egy halászhorog élesítőt is tartalmaz. A készlet tartalmazza egy a fenő olajat és..

Arkansas fenőkő fatartón közepes és durva szemcsés

10 790 Ft

Komoly túrázók mindenképpen élvezni fogják az Arkansas közepes / durva késélező használatát. Ezt a késélezőt az Arkansas Sharpeners cég nagyszerű szakemberei tervezték. A kétoldalas fenőkő, közepes és durva kövekkel rendelekzik, amelyek 15.24 cm X 4.445 cm méretűek, és fa alapra vannak rögzítve. A megfelelő fenési szöggel rendelkezik.   Jellemzők: ..

Arkansas fenőkő műanyag dobozban

3 990 Ft

Kis méretű Arkansas fenőkő. Finom szemcsés. Méretek: 10,3 x 3,9 cm. Műanyag dobozban...

Bőrből készült zsebkés tok 11,6-13 cm becsukott késhez

4 500 Ft

Fekete bőrből készült bicskatok dombornyomott kosárfonás mintával. 11,6-13,5 cm-es összecsukott zsebkés fér bele...

Bőrből készült zsebkés tok 7 - 7,5 cm becsukott késhez

3 500 Ft

Fekete bőrből készült bicskatok dombornyomott kosárfonás mintával. 7-7,5 cm összecsukott zsebkés fér bele...

Browning pótpengék Speed Load zsebkéshez

3 490 Ft

Ez a négydarabos pengekészlet a Speed Load késhez tartozó pengéket tartalmazza. Ívelt letörő hegyű penge, zsigerelő penge, bird and trout penge és standard univerzális penge. Használati utasítás: A penge eltávolítása: jobb kézbe fogva a kést egyszerre nyomjuk le a biztonsági reteszt és a nyitószemölcsöt. Óvatosan húzzuk ki a pengét a kés elülső rés..

Camillus Extreme Edge V2 rögzíthető késélező

9 500 Ft

Az ExtremeEdge V2-t arra tervezték, hogy bármilyen típusú kés és olló élezésére alkalmas legyen. Egy kézzel rögzíthető, tapadókorongos alja, terepmintás felülete, és alumínium/ABS korrózióálló szerkezet van. Ultrakompakt dizájnú, az élezőhöz teljes élettartam garancia jár. Camillus... Páratlan, példátlan, perfekt. A Camillus Cutlery által gyártott ..

Cold Steel Bolo Machete 1055 szénacél pengével

10 990 Ft

Ha hirtelen kidobnának a lakatlan szigeten vagy a dzsungelbe, mi lenne az az egyetlen eszköz, ami magaddal vinnél? Nyilván egy jó machete. Az elmúlt három évszázad során ez az eszköz bebizonyította, hogy ez a tökéletes szabadtéri és túlélő szerszám. Szinte bármin át lehet vele vágni, szúrni, hasítani, faragni, ütni, kalapálni, törni vagy zúzni. E m..

Cold Steel Koga SD1 önvédelmi eszköz

5 490 Ft

Bob Kogan 12 évesen dzsúdóval kezdte a harcművészeti karrierjét, majd gimnázium alatt birkózásra váltott. Végzés után a légierőnél volt, és míg Japánban állomásoztak, folytatta a dzsúdó gyakorlását mellette pedig Jiu-Jitsut, Jiu-dot és Aikidot is tanult. Miután a légierőnél lejárt a szolgálati ideje, Los Angelesbe költözött, ahol csatlakozott a ren..

Cold Steel Mini Koga SD2 önvédelmi eszköz

3 990 Ft

Bob Kogan 12 évesen dzsúdóval kezdte a harcművészeti karrierjét, majd gimnázium alatt birkózásra váltott. Végzés után a légierőnél volt, és míg Japánban állomásoztak, folytatta a dzsúdó gyakorlását mellette pedig Jiu-Jitsut, Jiu-dot és Aikidot is tanult. Miután a légierőnél lejárt a szolgálati ideje, Los Angelesbe költözött, ahol csatlakozott a ren..

Tételek: 1 - 15 / 150 (10 oldal)