Barion Pixel

Multiszerszámok - több funkciós kések

Grid View:

CRKT multiszerszám Flux GoWork Pack

19 500 Ft

A Columbia River Knife & Tool®-nál (CRKT®) a nagyszerű dizájn adja az inspirációt. I.D. Works termékeink olyan szerszámok, melyeket sehol máshol nem találhat meg. Olyan terveket keresünk és valósítunk meg, melyek egyszerre művésziek és funkcionálisak, hasonlóan Leonardo da Vinci, az 500 évvel ezelőtt elő festő, szobrász, mérnök és feltaláló alkotás..

Leatherman Bit Driver ezüst

11 990 Ft

Ez a praktikus kiegészítő a régebbi, csak fix csavarhúzókat tartalmazó Leatherman szerszámokhoz való.  A szerszám négyszög keresztmetszetű csillag csavarhúzó szárára rögzíthető, majd a hatszögletű adaptervégébe mind a Leatherman féle ''laposbiteket'' mind hagyományos normál hatszög biteket is tudunk helyezni. így gyakorlatilag minden szabványos hat..

Leatherman Bit Extender lapos bit adapterhez

8 990 Ft

Praktikus kiegészítő, amelyet a Leatherman multiszerszámok lapos bit adapterébe lehet csatlakoztatni. A hosszú szár lehetővé teszi a szűk helyekhez való hozzáférést, továbbá lehetővé teszi a standard hatszögletű bitek használatát is*.   * a számtalan, kereskedelemben kapható hatszögletű bit apró méretbeli eltérései miatt előfordulhat, hogy egyes bi..

Leatherman Bit Kit 21 részes

11 990 Ft

Az összes ''lapos'' bitet használó Leatherman szerszámhoz ajánljuk. A terméket a képpel ellentétben fekete műanyag tartóban szállítjuk...

Leatherman CHARGE TTI Metric Bits

84 990 Ft

Abszolút Charge titán köntösben!   A Charge TTi a Charge AL és ALX szerszámok funkcióit egyesíti egy modellben együttesen található meg benne a krimpelő fogó az övelvágó horog és az olló is. A legfeltűnőbb különbség azonban a titán fogantyúk használata melyek némi súly csökkenést és nem utolsósorban exkluzív megjelenést eredményeznek. Az összes Cha..

Leatherman JUICE bőrtok

4 790 Ft

Juice szerszámokhoz ajánlott bőrtok..

Leatherman REBAR ezüst Mini Super Tool 300

35 990 Ft

Klasszikus forma kisebb méretben!   A Super Tool 300 bevezetése utáni visszajelzésekből kiderült hogy sok vevőnk szeretne egy ST300 szerű szerszámot kisebb Wave/Blast méretben így született meg a Rebar! A Rebar megörökölte az ST300-ban újdonságként bevezetett cserélhető drótvágó éleket és újszerű markolat kialakítást is. A szerszám mindennapi feltű..

Leatherman REV legjobb ár/érték arány

18 990 Ft

Az alapmodell!   A Rev az egyik legkedvezőbb árú multiszerszám amely funkcióiban alig marad el jóval drágább társaitól. Kiváló munkaeszköz a mindennapokra. Azoknak ajánljuk akik olcsó de a legfontosabb alapfunkciókat tartalmazó multiszerszámot keresnek.   Funkciók: - 420HC egyenes élű kés - üvegnyitó - konzervnyitó - drótvágó - közepes csavarhúzó -..

Leatherman SIDEKICK ezüst első multifogó

26 990 Ft

Megbízható társ a mindennapokban!   A Sidekick teljes méretű rugós fogóval szerelt multifogó amely a Wave-hez hasonlóan egykezes nyitású (a fogantyúk szétnyitását nem igénylő) késpengét tartalmaz. A Sidekick alaptartozéka a hasított bőrből készült tok és a tok övre akasztására is alkalmas sörnyitóként is funkcionáló karabiner! A Sidekick-et azoknak..

Leatherman STYLE PS fekete/ezüst

16 990 Ft

A legkisebb fogónk   A Style PS az egyik legkisebb fogóval szerelt szerszámunk. Különlegessége hogy a fogó és a szokásos funkciók mellett ollót is tartalmaz. Könnyedén elfér a legkisebb zsebben is a karabiner segítségével pedig bárhová felcsatolható.   Funkciók: - karabiner/üvegnyitó - lapos/csillag csavarhúzó - körömreszelő - csipesz - rugós félke..

Leatherman SUPER TOOL 300 ezüst

44 990 Ft

A Super Tool visszatért és jobb mint valaha!   A legerősebb szerszám amit valaha is gyártottunk. A markolat kialakítása olyan hogy kesztyűben is kényelmes és biztonságos fogást biztosítson. A szerszám egyedülálló tulajdonsága a drótvágó pofák csavaros rögzítése így azok bármikor könnyen leszerelhetőek és akár a szerszám saját reszelőjével újraélezh..

Leatherman SUPER TOOL 300 fekete

42 590 Ft

A Super Tool visszatért és jobb mint valaha!   A legerősebb szerszám amit valaha is gyártottunk. A markolat kialakítása olyan hogy kesztyűben is kényelmes és biztonságos fogást biztosítson. A szerszám egyedülálló tulajdonsága a drótvágó pofák csavaros rögzítése így azok bármikor könnyen leszerelhetőek és akár a szerszám saját reszelőjével újraélezh..

Leatherman SURGE ezüst dekopír fűrészlap befogó

59 990 Ft

Non plus ultra multiszerszám!   A Surge a Super Tool 300 robusztusságát ötvözi a Wave funkcióival. A Wave-hez hasonlóan a csavarhúzó funkciót univerzális bit foglalat látja el amely a kiegészítő bitekkel igazán sokoldalúvá teszi a szerszámot. További érdekesség a kívülre került extra nagy olló illetve a pengefoglalat amellyel a reszelő, illetve fűr..

Leatherman WAVE bőrtok

7 190 Ft

Bőrtok Wave szerszámokhoz..

Leatherman WAVE ezüst legsikeresebb szerszám

49 990 Ft

A legsikeresebb Leatherman szerszám!   A második generációs Wave szélesebb-erősebb harapófogót és a könnyebb testre szabhatóság érdekében két univerzális csavarhúzó bit foglalatot tartalmaz. A szerszám mindennapi feltűnésmentes hordását az övre fűzhető bőrtok tesz lehetővé amely a szerszám alaptartozéka.   Funkciók: - 420HC egyenes élű kés - 420HC ..

Tételek: 1 - 15 / 182 (13 oldal)