Barion Pixel

Taktikai kések

Grid View:

Byrd Cara Cara 2 bicska 8Cr13MoV acél, Boye bevágás

15 490 Ft

A byrd kések 2010-ben a mérnöki finomítások tárgyai voltak, javított ergonómiával, négy irányban veselhető övcsipesszel és teljesen laposra csiszolt pengével. Csakúgy, mint a Spyderco kések a byrd kések is folyamatos minőségi ellenőrzés allatt állnak. A byrd kések együtt fejlődnek a gyártási eljárásokkal és az anyagok fejlődésével. A Cara Cara legú..

Byrd Cara Cara 2 bicska Boye bevágás,G10 markolat

17 500 Ft

A byrd kések 2010-ben a mérnöki finomítások tárgyai voltak, javított ergonómiával, négy irányban viselhető övcsipesszel és teljesen laposra csiszolt pengével. Csakúgy, mint a Spyderco kések a byrd kések is folyamatos minőségi ellenörzés allatt állnak. A byrd kések együtt fejlődnek a gyártási eljárásokkal és az anyagok fejlődésével. A Cara Cara legú..

Byrd Cara Cara 2 bicska G10 markolat, Boye bevágás

17 890 Ft

A Cara Cara2 következő változata simára csiszolt lapos pengével és csiszolt rozsdamentes markolattal rendelkezik, amely nagy teljesítményt kínál anélkül, hogy mélyen a pénztárcába kellene nyúlni. Főbb jellemzők: - Két oldalon használható heggyel felfelé é lefelé használható övcsipesz - A penge gerince és ujjkialakítása barázdás - Markolatba beág..

Byrd Cara Cara zsebkés FRN markolat,8Cr13MoV acél

15 990 Ft

A sürgősségi mentősök, tűzoltók mind nagyra becsülik és azért vásárolják ezt a lekerekített hegyű pengét, mert nem okoznak nem kívánatos sérülést az állatoknak és embereknek. Ezen foglalkozások képviselői minden nap megjósolhatatlan helyeken és szituációkban találják magukat, ilyenkor fontos hogy ne azon aggódjanak, hogy véletlenül megvágjanak vagy..

Byrd Meadowlark 2 zsebkés 8Cr13MoV acél,erős hátsózár

16 490 Ft

Azok számára, akik jobban szeretik a rozsdamentes acél markulat stílusát, az új továbbfejlesztett Meadowlark SS biztosan tetszeni fog. A szaténfényű rozsdamentes acél markolat kényelmes, ergonómikus markolattal rendelkeznek, és ideális felületet kínálnak a gravírozáshoz és a személyre szabáshoz. A 8Cr13Mov rozsdamentes acél penge teljesen laposra c..

Byrd Meadowlark 2 zsebkés 8Cr13MoV acélból

14 490 Ft

Az egyik legtöbb értéket nyújtó Meadowlark Lightweight a népszerű byrd kollekcióból teljesen újra lett tervezve, ami az új tovább fejlesztett Meadowlark 2-t eredményezte. A fejlesztések között van a teljesen laposra csiszolt penge, amely kíváló élgeometriát és vágási teljesítményt kínál. A két irányú üvegszálerősítésű műanyag (FRN) markolat nagysze..

Byrd Meadowlark zsebkés FRN üvegszálerősítet markolat

11 890 Ft

A késgyártók imádják a mozaikszavakat és az egyik leggyakrabban használt az FRN. FRN az üvegszálerősítesű markolattal utal, ami egy műanyag amit kések markolat gyártásához használnak, mert könnyű súlyú, hosszantartó és nem túlságosan drága. A byrd széria egyik sarokköve a Meadowlark most elérhető üvegszálerősítesű markolattal. A Meadowlark Hawkbill..

Cold Steel Canadian tőr övre akasztható tokkal

8 900 Ft

A Cold Steel Canadian egy 1950-es évekbeli klasszikusból merít, annak minden olyan tulajdonságát megtartva melyek révén az eredeti díjnyertes, nemzetközileg is kedvelt pengévé vált. Ez a modernebb verzió 4116 Krupp rozsdamentes acélból készült, a borotvaéles élszalag homorú. Szinte minden anyagon könnyedén átsiklik, elliptikus profilja révén a vágá..

Cold Steel FGX Tai Pan Grivory-ból készült

4 990 Ft

Cold Steel's Nightshade sorozat tagjai csupa fekete Grivory-ból, a legújabb üvegszál erősítésű műanyagból készült kések. Erősebb, mint a szuper kemény Zytel anyag, a kések UV és hő stabilizáltak, ami megakadályozza, hogy az elemek kárt tegyenek benne. A markolatok mélyen kockázott Kraton-ból készülnek, közvetlenül a penge végére van öntve. • Kés t..

Cold Steel FGX tőr Kraton markolattal

4 900 Ft

Fekete, mint a hold nélküli éjszaka és néma, mint a sír ... ezek a tulajdonságok, amelyek az új, könnyű Nightshade ™ sorozatunkat jellemzik. Legtöbbjük a meglévő Cold Steel kedvencek részletes reprodukciói és néhány új tervezésünk a legmodernebb trendeket képviseli a csúcstechnológiás, rejtett konstrukcióban. Grivory™—ból a legújabb, üvegszálerősít..

Rendelésre
-46%

Cold Steel Hold Out III összecsukható zsebkés

18 900 Ft 34 900 Ft

A Cold Steel immár évek óta lenyűgözve áll a régi skót harcos fekete kése, a Skean Dhu előtt. Ezt a munkaeszközként használt kést a ruha alatt, vagy a kabátba, harisnyába rejtve hordták, amit vékony, lapos, hegyes pengéje és kis súlya tett lehetővé. Most a Cold Steel büszkén mutatja be a legújabb, Hold Out névre keresztelt összecsukható taktikai ké..

Cold Steel Kobun tanto tőr műanyag kemény tokkal

23 890 Ft

A Kobun egy könnyűsúlyú, Tanto stílusú tőr. Neve a japán Kobun szóból ered, melynek jelentése katona. Ez a név éppen megfelel a Kobunnak, hiszen úgy lett megalkotva, hogy ''jó katona'' legyen. Profilja a Master Tanto késünkre emlékeztet, de a penge sokkal vékonyabb, hiszen egy könnyű tőrről van szó. A többi Tantokhoz hasonlóan ez is megerősített he..

Cold Steel Koga SD1 önvédelmi eszköz

5 490 Ft

Bob Kogan 12 évesen dzsúdóval kezdte a harcművészeti karrierjét, majd gimnázium alatt birkózásra váltott. Végzés után a légierőnél volt, és míg Japánban állomásoztak, folytatta a dzsúdó gyakorlását mellette pedig Jiu-Jitsut, Jiu-dot és Aikidot is tanult. Miután a légierőnél lejárt a szolgálati ideje, Los Angelesbe költözött, ahol csatlakozott a ren..

Cold Steel Mini Koga SD2 önvédelmi eszköz

3 990 Ft

Bob Kogan 12 évesen dzsúdóval kezdte a harcművészeti karrierjét, majd gimnázium alatt birkózásra váltott. Végzés után a légierőnél volt, és míg Japánban állomásoztak, folytatta a dzsúdó gyakorlását mellette pedig Jiu-Jitsut, Jiu-dot és Aikidot is tanult. Miután a légierőnél lejárt a szolgálati ideje, Los Angelesbe költözött, ahol csatlakozott a ren..

Cold Steel Paradox pillangókés (kétkezes)

39 900 Ft

A Cold Steel büszkén mutatja be ezt a pillangókést, melyet Paradox™-nak neveztünk el. A tervezésekor az alapokhoz nyúltunk vissza, hogy kifejezetten a tradicionális Balisongot, vagy más néven pillangókést imitálja szinte mindenben, egy dolog kivételével - a kés nem nyitható egy kézzel. Igen, a Paradox™ nem egy cserélhető pengés kés, nem kicsapható,..

Tételek: 1 - 15 / 251 (17 oldal)